INFO

Ha bármi kérdésed, észrevételed van írj a wirellll@gmail.com címre.

Friss topikok

  • nagybub: Szia! Féknyereg vásárlásánál tartok.. Látom te is 944-es fékeket tettél/újítottál fel. A normál b... (2014.12.22. 22:07) Up++
  • KicsiRicsi: SEAT végig nagy betű, mivel egy rövidítés... :) (2013.04.30. 16:42) Felületkezelés

A szíve!

MatroX 2012.01.15. 14:27

Elkészült a motor teljes egészében! Sok kaland volt vele mire minden összeállt de a végére csak sikerült. Göbölyös Zsolti csinálta az összeszerelést amire szerintem nem lesz majd panasz egyátalán! 

 

Sok minden kellett még utólag amivel nem is számoltam az elején. Ezek még plusz költségként merültek fel, de ha már egyszer csináljuk legyen is jó. Került bele még scat csavaros himbatengely, CroMo lökőrudak, és CroMo lendkerékcsavara is. 

 


 

Az első járatásoknál közbejött egy kis gond, amikor elkezdett kopogni. Szét kellett szedni újra az egészet hogy mi is lehet az, de meg lett. Olajnyomás gond volt köszönhetően a vékony keresztmetszetű olajtömlőnek, és a lökőrudaknak amik talán akkor ültek össze rendesen ezért nőtt a szelephézag. Nem lett nagyobb baj. Újra össze minden gondok elhárítrva és mostmár tökéletes. Szépen néz ki szerintem, elég meggyőző lett :)

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vwbug.blog.hu/api/trackback/id/tr13548949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása