INFO

Ha bármi kérdésed, észrevételed van írj a wirellll@gmail.com címre.

Friss topikok

  • nagybub: Szia! Féknyereg vásárlásánál tartok.. Látom te is 944-es fékeket tettél/újítottál fel. A normál b... (2014.12.22. 22:07) Up++
  • KicsiRicsi: SEAT végig nagy betű, mivel egy rövidítés... :) (2013.04.30. 16:42) Felületkezelés

Alváz IV.

MatroX 2010.04.29. 21:01

Hanyagoltam a blogot mostanában, de nem felejtettem el csak kevés volt az idő mostanság. Változások : Felraktam ma a fékcsöveket, megtisztíttotam(Cserére nem volt szükség mert miután az autót megvettük utána volt cserélve komplett fékcső rendszer minden hozzávalójával együtt még a fékmunkahengerek is, ergo kevesebbet kell költeni rá most), minden a helyén ahogy kell. Visszakerült a kézifék kar annak bowden szerkezete és a fütést szabályzó karok is. Ha minden jól megy holnap hozunk egy másik első futóművet. Gyári tárcsás bogárét. A porsche futóművel kicsit megjártuk így hát jó volt tanulópénznek :( Egyszer jó lesz még csak majd egy másik autóba mert sokat kellene faragni ez meg inkább a bevált szerkezetet kapja. Hátulra kell még komplett teleszkóp mert az cserés és egyéb apróságok még a pedálsorhoz, hátsó fékbetétek megvannak már de ahoz is kell még egy két rugó. Összefoglalva ennyi máig alkatrészeket kell beszerezni és folyt köv.

(Jövőhéten szeretném elkezdeni a kasztnit is, ki kell még szedni belőle a kábelköteget , ajtókból az üveget, műszerfalat. Utána homokszórom azt is.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vwbug.blog.hu/api/trackback/id/tr311962872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása